Kako brezplačno zaščititi Microsoft Windows okolja pred kibernetskimi napadi?

Aktiven-Aktiven SDDC s Pure Storage FlashArray

Rešitve za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja so običajno precej kompleksne. To še posebej velja za dinamične organizacije, ki obdelujejo večje količine podatkov, v realnem času in v svoje poslovne procese vključujejo različne aplikacije. Mnoge od njih bi si želele enostavnejših rešitev za shranjevanje podatkov, s katerimi lahko upravljajo njihovi sistemski administratorji in niso (pre)drage za vzdrževanje.

Pure Storage FlashArray je aktivna-aktivna rešitev za shranjevanje in obnovo podatkov za arhitekturo programsko opredeljenega podatkovnega centra (angl. Software Defined Data Center – SDDC). Vaš podatkovni center spremeni v pravo aktivno-aktivno infrastrukturo, ki zagotavlja visoko razpoložljivost in omogoča takojšno obnovo podatkov po morebitnih izpadih. Z rešitvijo je enostavno upravljati in zahteva minimalno predhodnih znanj o tehnologijah shranjevanja podatkov.

Oglejte si predavanje, na katerem je Mitja Robas, IT arhitekt v podjetju NIL, predstavil družino rešitev Pure Storage FlashArray in razložil njihove ključne prednosti. Podal je tudi nekaj praktičnih nasvetov in dobrih praks, ki smo jih pridobili pri vzpostavljajo aktivnih-aktivnih podatkovnih centrov z uporabo Pure Storage FlashArray tehnologij.

 

Spletni seminar je zajemal:

  • Pregled rešitev Pure Storage FlashArray za aktivni-aktivni SDDC
  • Konkretne primere uporabe tehnologiji Pure Storage ActiveCluster in ActiveDR
  • Arhitekturne zahteve in tipične pasti pri implementaciji

Si sploh lahko privoščite poslovno škodo?

V digitalnem gospodarstvu je treba strankam storitve zagotavljati neprekinjeno in na različnih platformah. Morebiten izpad ali nedelovanje IT-okolja namreč povzroči neposredno poslovno škodo. Neprekinjeno pa je v naraščajoče kompleksnih IT-okoljih in procesih vedno težje dosegljivo. Učinkovit sistem za zagotavljanje neprekinjenega poslovanja in (morebitno) obnovo po katastrofi, ki poslovanje povrne tudi ob nesrečah in drugih nepričakovanih izpadih ali varnostnih incidentih, je zahtevna rešitev, ki jo velja zaupati strokovnjakom.

VEČ O REŠITVAH ZA NEPREKINJENO POSLOVANJE